One way pallet

SmartFlow is producent van kunststof pallets en wordt gekenmerkt door een sterk concurrentievermogen, gedrevenheid tot innovatie en klantgerichtheid.

 

Onze one way pallets worden ingezet in verschillende sectoren : voedingsindustrie, pharma industrie, algemene export industrie. Het alternatief voor de behandelde houten pallet voor export toepassingen. Een héél groot voordeel van deze one way pallets is het feit dat ze licht en nestbaar zijn. Dus in transport en in stockage, nemen deze dus héél weinig plaats. One way pallets en one way toepassingen zijn een héél groot deel van de markt. Veel goederen worden verstuurd op een pallet die je nooit of te nimmer recupereert of terugziet. Met deze kunststof one way pallets is er nooit discussie mogelijk of de pallet al dan niet behandeld werd tegen bacterien , schimmels, of andere elementen die een probleem kunnen opleveren bij export toepassingen. De zichtbaarheid van de stempel op onze one way pallets is totaal geen item zoals bij de houten one way pallets. Nooit discussie mogelijk in dit geval.

Voor meer informatie over onze kunststof pallets en one way pallets kan u ons steeds contacteren op +32 56 28 26 90 of via ons contactformulier.

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie